keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Sain hyvän kommentin.

Tälläinen tuli kommentti laatikkoon niin jaettavaksi muille. Laitan kirjotuksen alas oman mielipiteeni.

Moi hyvä kirjoittaja; ei taida lohduttaa jos sanon, että tiedän hyvin millaista on olla herjattu. Kuulun nimittäin Nurmijärven Demareihin, joita muuan Timo painosti ja haukkui hoveineen monen vuoden ajan niin suoraan päin näköä kuin myös lehdissä. Nyt kun olemme hänestä päässeet, olo kevenee kaikilla meillä solvatuilla tosi nopeasti.

Lisäksi on hauska katsoa, kun mies tyttärineen kaivaa itselleen kuopan, josta eivät enää nouse. Vihreille oli ennen Merosten tempausta tarjolla 9 lautakuntapaikkaa. Äänestyssirkuksensa jälkeen heille jäi 5 paikkaa,(menettivät mm. ympäristölautakuntapaikan, joten ymp.lautakunnassa on nyt 3 demaria) ja vihreiden ääniharava jätettiin vihreiden toimesta kokonaan ilman lautakuntapaikkaa, jotta Päivi pääsisi 2 vuodeksi hallitukseen tekemään ei mitään. Siinä sitä on kuuluisaa meroslaista äänestäjien mielipiteen kuulemista ja demokratiaa Timon ja Päivin mielimuodossa.

Ja mitä harhautetut vihreät tällä voittivat? Kaikkien puolueiden ja useimpien kuntalaisten halveksunnan. Älkää nyt ainakaan vihreitä äänestäkö ennen kuin kaikki niiden johtohenkilöt vaihtuvat. Nykyjohto on täysin arvostelukyvytön kun sitä pyörittää Timo.

Aioin Merosten loikkauksen jälkeen lähettää vihreille kukkia ja kiitoskortin. Nyt olisi muistoseppele ehkä paremmin paikallaan. Vihreiden muistoa kunnioittaen demari, joka vihdoin on päässyt pahasta. Aamen.

No hyvä, että olonne paranee. Eihän se ole mukavaa jos vuosikausia toisia pilkataan tai haukutaan. Mutta siihenkin valitettavasti tottuu. Vihreät tekivät töitä saadakseen itselleen kuuluvat paikat. Äänestäjien tahto sivuutettiin kokonaan. Luulen, että ne ketkä äänestivät Vihreitä eivät enää äänestä. Onko siis neljän vuoden päästä kukaan vihreistä enää valtuutettuna? Toivottavsti kuntalaiset muistavat tämän kohun vielä neljän vuoden jälkeen, mutta tunnestusti eivät muista. Näin.
Sitten ehdotankin, että te siellä Demareissä pidätte kunnon "nollaus" juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti