maanantai 2. helmikuuta 2009

Dodiin.

Näin aluksi haluan sanoa, että jos minua painostetaan, kiristetään,uhkaillaan tai minusta valehdellaan tuon asian julkisuuteen. Sellainen minä olen.
Kuten jo eilen kerroin, että tulen paljastamaan jotain.
Ihmettelen kummasti miten Klaukkalassa asuva (kokoomuslainen), ilmoittaa kunnan sivujen mukaan toimivansa yrittäjänä. Katsoin yritystietorekisteristä hänen yrityksensä tiedot. (kaikki ovat julkista tietoa). Toiminimellä yritystään pyörittävänä neiti on perustanut kyseisen yrityksen vuonna 2004. Ytj kertoo seuraavaa =
Ennakkoperintarekisteri loppupvm. 31.05.2006
Arvonlisäverovelvollisuus (liiketoiminnasta alv-velvollinen) loppupvm. 30.09.2006.
Jos joku ei tiedä mitä nämä tarkoittavat niin hieman totuutta.

"Ennakkoperintärekisteri
Elinkeinonharjoittajan tulee ilmoittautua ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin hakeudutaan Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän perustamisilmoituksella. Kun elinkeinonharjoittaja on merkitty ennakkoperintärekisteriin, hänen asiakkaansa (tai toimeksiantajansa) ei tarvitse toimittaa ennakonpidätystä maksamistaan työkorvauksista, vaan elinkeinonharjoittaja huolehtii niistä itse maksamalla ennakkoveroa.

Rekisteriin merkitty elinkeinonharjoittaja voidaan poistaa ennakkoperintärekisteristä, jos hän laiminlyö olennaisesti ilmoitusvelvollisuutensa, veronmaksun, kirjanpitovelvollisuuden tai muut verotukseen liittyvät velvollisuudet. Ennakkoperintärekisteriin merkitseminen on nähtävissä YTJ:n julkisissa tiedoissa Internet-sivulla www.ytj.fi. Lisäksi yrittäjä voi itsekkin poistaa yrityksen ennakkoperintärekisteristä."

Sitten siihen Alv=

VÄHÄINEN LIIKETOIMINTA
Vähäinen liiketoiminta on jätetty arvonlisäverotuksen ulkopuolelle. Vähäisen liiketoiminnan raja
määräytyy 1.1.2004 alkaen tilikauden liikevaihdon perusteella. Myyjä ei ole verovelvollinen, jos
arvonlisäverolaissa tarkoitettu tilikauden liikevaihto on enintään 8 500 euroa.

Voimme siis todeta , että liiketoiminta tilikautena on alle 8500 euroa. Jos tilikausi on Tammikuu- Joulukuu, kuinka joku pärjää niin? - En pärjäisi ainakaan itse. Sitten voisin olla myös pettynyt siihen , että tämä kyseinen henkilö kuuluu seksuaalivähemmistöön, hän ei ole tuonut asiaa julkisuuteen. Miksi? Onko siinä jotain hävettävää? Ei. Ystävät tietävät äänestäjät ei. Voi, voi.
Kirjoitan Tuijasta myöhemmin lisää ja lisää paljastuksia tulossa.





7 kommenttia:

  1. Tämä on parhain lukemani blogi ikinä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, blogi on hyvä.
    Annan kuitenkin vähän risuja.....ehdokkaan seksuaalinen identiteetti ei ole relevantti asia vaaleissa, joten tuon huomautuksen olisi voinut aivan hyvin jättää pois.

    VastaaPoista
  3. Kuten jo sanoin:
    Näin aluksi haluan sanoa, että jos minua painostetaan, kiristetään,uhkaillaan tai minusta valehdellaan tuon asian julkisuuteen. Sellainen minä olen.

    VastaaPoista
  4. Minusta on hienoa , että puhut rehellisesti. Arvostan sitä.

    VastaaPoista
  5. Eihän tää kyseinen ihminen edes palauttanut vaalirahoitusilmoitustaan ajoissa. Tuliko hänelle siitä jonkinlainen sakko? vai miten se menee jos ajoissa ei palauta?

    VastaaPoista
  6. Lakihan on sinänsä hieman epäselvä ja varsinkin nyt kun se juuri muutettiin. Joten saikoista en ainakaan itse tiedä.

    VastaaPoista