maanantai 2. helmikuuta 2009

Julkisuuden hakuinen Klaukkalalainen.

Tämän blogini ansiosta saan varmasti vihamiehiä. Se ei tule haittaamaan, koska niitä varmasti on jo. Paskaa, kaksnaamaisuutta ja kieroutta on paljon ja se on kestettävä. Minustakin liikkuu huhuja aivan mahdottomasti, mutta antaa vaan liikkua. Aikasemmin ne satuttivat nykyään Ei. Niitä ei saa muutettua, joten miksi niitä murehtimaan. Oikeaan aiheeseen:
Klaukkalassa asuu yksi politikkomies. Tämä hakee selvästi vain ja ainostaan julkisuutta. Sen huomaa hänen blogi kirjoituksistaan selvästi. Lisäksi tämän kyseisen ihmisen blogi kirjoitukset ovat ristiriitaisia. Toisessa ehdotetaan ettei saa tehdä noin. Kolme viikkoa myöhemmin tehkääpä se.
Joo, osais jo päättää!!! Osaako hän päättää vai onko hän muiden mukana menevä? Hän myös provosoituu helposti ja ei julkaise kaikkia kommentteja mitä hänelle kirjoitetaan. ( Oletko perheellinen) No, mitäs pahaa tuossa on ajattelen minä. Minä kirjoitan niin, mitä ajattelen. Kirjoitatteko te? Tuskin, tämänkin tyypin kieli on ruskea kuin mikäkin. Hyi, olkoon. No jokainen tyylillään ja tavallaan. Mietin myös onko sellainen ihminen pätevä hoitamaan asioita ,joka vaihtaa työpaikkaa useammin kuin sukkia? Tuskin. Ehdolle lähti varmasti vain ja ainostaan hyötyäkseen. Tyhmää lähteä ehdolle jos on omat lehmät ojassa. Kyllä se pitää kuntalaisten asioilla olla. Harvinaisen moni tekee kyllä sen hyötyäkseen. Se minua harmittaa ja suuresti.
Tämä ns. Herrasmies on toiminut monilta osin, että pääsee julkisuuteen. No eiköhän se aika tule.
Muistatteko BB-Riston, ? Tässä löytää aivan samaa. Tämä mies ei olekkaan ollut Mister Finland kisoissa, muuten on ajatukset samat. Voi, voi sanon mä. Mikä on seuraava iskusi julkisuuteen? Hei, mulla helppo "vihje". Tee Johanna Tukiaiset. Alexille, sitä ei kannata tehdä se on perheellinen( ja muutenkin ihan sika hyvä tyyppi) , mut miten olis midän ikioma Työministeri Tarja G?
Tsau taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti