perjantai 6. helmikuuta 2009

Seksuaalisuudesta hieman

Se on ymmärrettävää etteivät ihmiset halua puhua , että kuuluvat eri seksuaaliryhmään kuin suurin osa väestöstä. Se on normaalia, koska pelkäävät syrjiytymistä tai ihmisten ennakkoluuloja.
Se on taas törkeää, että annetaan kuva "eletään ns normaalia elämää" mihin kuuluu avovaimo ja lapsi tulossa. Törkeää johdattelua. Siitä en pidä minä, eikä kyllä varmasti moni muukaan. Sellainen on huono alku mihin tahansa ystävyys suhteelle. Mielestäni jokainen saa touhuta mitä tahansa omassa makuuhuoneessaan. Se ei kuulu minulle. Eikä kenellekkään muulle. Syrjimistä ei saa kuitenkaan tapahtua. Ainoastaan olen sitä mieltä, että homo ja lesbo parit eivät saisi adoptiolupaa.

6 kommenttia:

  1. Ja mistähän päätellen homo- tai lesboparit olisivat huonompia kuin heterovanhemmat? Onko sitten parempi kasvattaa lapsi narkkariperheessä? Tai perheessä, jossa on mielenterveysongelmia?

    VastaaPoista
  2. Adoptiolapsia ei anneta narkomaani perheisiin. Ja tuskinpa mielenterveys ongelmista kärsiviin perheisiin.

    VastaaPoista
  3. minulla itselläni on hieman erillaisempi näkökulma asiaan. En suvaitse edes alkoholin käyttöä oman lapseni lähellä.

    VastaaPoista
  4. Olen elänyt noin 5 vuotta parisuhteessa miehen kanssa ja siinä ohella minulla on ollut lukuisia irtosuhteita. Homoseksuaalit juhlivat paljon ja harvemmin suhteet edes kestävät. Olisi ihanaa saada lapsi,mutta mitä hän joutuisi kestämään?

    VastaaPoista
  5. "Ja mistähän päätellen homo- tai lesboparit olisivat huonompia kuin heterovanhemmat? Onko sitten parempi kasvattaa lapsi narkkariperheessä? Tai perheessä, jossa on mielenterveysongelmia?" Tarkoitinkin tällä, onko biologiset vanhemmat em. ominaisuuksilla varustettuina muka parempia vanhempia? Eiköhän niitä ole sekä hyviä että huonoja vanhempia biologisilla- ja adoptiolapsilla.

    Jos biologiseksi vanhemmaksi syynättäisiin vanhemmat yhtä hyvin kuin biologiset, olisi varmasti paljon vähemmän huostaanotettuja lapsia.

    VastaaPoista