torstai 29. tammikuuta 2009

Guantanamo, Halla-Aho

Nyt on kovasti puhuttu Guantamon vanki-leirin vangeista. Heidät pitäisi sijoittaa johonkin, mutta minne? Eu on kovasti ollut vankileiriä vastaan ja nyt kun Barack Obama teki päätöksen lopettaa leirin vuoden sisään. Mihin siis vangit? Tuskinpa Yhdysvallat niitä haluaa mailleen. Eu on fiksuna tietenkin luvannut ottaa vangit Eu:n sisälle. Eli siis suomeenko osa olisi tulossa? -Joo , kiitos EI.
Mikä suomen turvallisuus sen jälkeen olisi? En usko , että terroristeiksi ristityt miehet suomeen mitään hyvää toisi. Päin vastoin sanon minä. Samoin suomi saisi taas lisärahaa tuhlattavaksi , vaikka meillä alkaa itsekkin iso taantuma, niin lisää huolia. Olisi reilua myös suomen johtajilta kertoa rehellisesti missä mennään ja onko Guantamosta tulossa ihmisiä tänne. Suomen pitää aina olla se hyvä maa. No se siitä. Hypätään ohi aiheeseen. Jussi Halla-Ahoon , mielestäni tämä kyseinen ihminen on saanut turhaa kritiikkiä blogistaan ja kirjoituksistaan. Monet niistä asioista jotka hän on kirjoittanut on kirjoitettu jo vuosia sitten. Ihmettelen vain miksi poliisi on alkanut tutkia vasta niitä nyt? Jos niissä olisi ollut jotain niin eiköhän ne olisi jo aikoja sitten tutkittu.
No mutta kun Jussi sai almoust 3000 ääntä vai miten se oli.. Niin joku alkaa kyttäämään toisen kirjoituksia löytyiskö jotain rikollista. Itse olen käynyt useasti lukemassa hänen blogi kirjoituksiaan ja mielestäni ne ovat tosiasioita mitä on tapahtunut. Ja hän pitää niistä vain kirjaa. Oli mitä tahansa mitä muut ajattelee niin hänen bloginsa on HYVÄ. Toista on Johanna Tukiaisen blogi. Joku on kuitenkin aloittanut pienen mustamaalauksen Halla-Ahoa kohtaan mutta kuka? No iltasanomat ainakin, mutta sehän on jo tiedetty, että sen firman toimittajat on omaa sakkiansa ja sitä kuka ei tiedä on joku tyhmä tai sokea. Onkohan sen firman recrytoinnissa jotain "outoa"?

2 kommenttia: